WensSter kindercoaching

Welke ouder(s) hebben niet de grote wens om hun ster te zien schitteren in deze wereld? 

Dit is niet altijd makkelijk voor het kind, want soms zijn er zo van die momenten waarop hij/zij het moeilijk heeft. Niet alle kinderen reageren hetzelfde op een bepaalde situatie, ze hebben jammer genoeg geen handleiding. Daarom ga ik graag samen met je kind op zoek naar die 'handleiding'.  Dit doe ik om samen met hun, door hun bewust te maken van hun talenten, zoeken naar krachten als het even moeilijk gaat, naar hun eigen identiteit. Dit zal allemaal gebeuren op een speelse en creatieve manier. 

 

Kindercoaching

Je merkt dat je Ster zich niet meer goed voelt in zijn vel, je weet niet meer wat te doen.... dan ben ik er om je te helpen. Wanneer jullie me contacteren spreken we een datum af om elkaar te ontmoeten voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek ga ik meer te weten komen over jullie, en je zoon/dochter. We bespreken hier waarmee uw Ster struikelt, en wat ik er aan kan doen. Ook worden hier het aantal sessies besproken die ik samen met je kind individueel ga bewandelen. Als al die sessies voorbij zijn nodig ik jullie opnieuw uit voor het afrondgesprek en gaat er besproken worden welke weg je Ster bewandelt heeft. Ik doe dit alles aan de hand van gesprekken, spelletjes, crea momenten, dagboeken, ..... afhankelijk van de leeftijd van je kind. 

 

Individuele coaching Prijs
Intakegesprek met ouders (30 à 40 min) € 30,00
Individuele sessie kind van 4 tot 12 jaar (1u) € 40,00
Afrondgesprek (30 à 40 min) € 30,00

Naast de individuele coaching geef ik ook geregeld workshops. Deze gaan telkens door op zaterdag, in groepjes van 6 kinderen. Deze worden afgewisseld met een workshop afgestemd op de leeftijd van 4 - 6 jarigen en nadien een workshop voor de leeftijd van 6 - 12 jarigen. We werken een welbepaald thema helemaal uit, spelen een spel en knutselen erop los. Je kan de thema's hieronder terugvinden of op mijn facebookpagina en je hiervoor vervolgens inschrijven. Tijdens de workshops krijgen de Sterren een drankje en tussendoortje aangeboden.

Workshops kindercoaching Prijs
Workshop in groep van 6 kinderen. Drankje, tussendoortje, creatieve werkmiddelen € 25,00

Zit je met vragen, of wil je uw Ster deel laten nemen, neem gerust contact met me op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.